Η STAR ALLIANCE ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ
[ 28/05/2017 ]

Η STAR ALLIANCE ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η Star Alliance επέστρεψε στη Φρανκφούρτη, τον τόπο όπου «γεννήθηκε», για να γιορτάσει τα 20 χρόνια που «Συνδέει Ανθρώπους και Πολιτισμούς». Για την επόμενη δεκαετία, η Συμμαχία ανακοίνωσε μία στρατηγική αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας για την περαιτέρω βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των πελατών του δικτύου Star Alliance.

Το Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο της Star Alliance, που αποτελείται από τους Διευθύνοντες Συμβούλους των 28 αεροπορικών εταιρειών-μελών της Συμμαχίας, θα πραγματοποιήσει τη θερινή του συνεδρίαση στη Φρανκφούρτη, στις 14 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι θα ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδο του τρέχοντος επιχειρηματικού σχεδίου για τη μελλοντική στρατηγική της Συμμαχίας. Η συνάντηση λαμβάνει χώρα ακριβώς 20 χρόνια από την ημέρα που τα ιδρυτικά της μέλη –Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines, THAI και United– αιφνιδίασαν τον κλάδο των αερομεταφορών με την ανακοίνωση της συνεργασίας τους για τον σχηματισμό της πρώτης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας στην ιστορία.

«Οι ιδρυτές μας είχαν ένα μεγάλο όραμα το 1997», δήλωσε ο κ. Jeffrey Goh, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Star Alliance τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. «Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Star Alliance προοριζόταν να γίνει μία δύναμη που θα καθόριζε την καινοτομία στον τομέα των αερομεταφορών. Αυτό το έχουμε καταφέρει τα τελευταία 20 χρόνια, προσπαθώντας διαρκώς να ανταποκριθούμε στο αρχικό όραμα ενός παγκοσμίου δικτύου που είναι αρμονικά συντονισμένο με στόχο τα διεθνή ταξίδια».

Η Συμμαχία εισέρχεται πλέον στην τρίτη δεκαετία της, έχοντας να επιδείξει ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο δίκτυο που εξυπηρετεί περισσότερους από 1.300 προορισμούς σε 191 χώρες. Η συνδεσιμότητα συνεχίζει να επεκτείνεται από τις εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας, τα οποία εισάγουν νέα δρομολόγια και αυξάνουν τη συχνότητά τους, ενώ το εύρος του δικτύου θα μεγαλώσει περαιτέρω μέσω της προσθήκης  τοπικών και περιφερειακών αερογραμμών, με τη βοήθεια του προγράμματος Connecting Partner.

Στο πλαίσιο αυτό, η ξεκάθαρη στρατηγική εστίαση της Star Alliance έχει μετατοπιστεί από την επέκταση του δικτύου, στην παροχή μίας άνετης εμπειρίας στους πάνω από 14 εκατομμύρια ετήσιους πελάτες της Συμμαχίας, των οποίων οι πτήσεις συνδέονται μέσω των εταιρειών-μελών μας. Οδεύοντας προς το μέλλον, οι ψηφιακές τεχνολογίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της στρατηγικής.

«Η πρόσβαση στην άμεση ενημέρωση και στις πληροφορίες online, σχεδόν από οπουδήποτε στον πλανήτη, έχει αλλάξει αμετάκλητα τις προσδοκίες των πελατών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους», δήλωσε ο κ. Pedro Heilbron, Διευθύνων Σύμβουλος της Copa Airlines και νυν Πρόεδρος του Ανώτατου Διοικητικού Συμβουλίου της Star Alliance. «Οι επιβάτες θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ταξιδιού τους στα χέρια τους. Αυτό σημαίνει πλήρη πρόσβαση σε μία πληθώρα πληροφοριών, αλλά και τη δυνατότητα να μπορούν να τις προσαρμόζουν στις δικές τους ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η παροχή αυτού του είδους υπηρεσιών στους σημερινούς “ψηφιακούς” ταξιδιώτες είναι που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας ».

Η υποδομή τεχνολογιών πληροφορικής που η Συμμαχία έχει θέσει σε εφαρμογή τα τελευταία χρόνια, έχει επιτρέψει την καλύτερη ενσωμάτωση των υπηρεσιών του συστήματος υποστήριξης (backend) μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών-μελών. Με αυτό το σύστημα πλέον σε εφαρμογή, μπορούμε να αρχίσουμε να οικοδομούμε και να προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες. Η νέα υποδομή τεχνολογιών πληροφορικής έχει ήδη, για παράδειγμα, επιτρέψει στη Συμμαχία να βελτιώσει την αξιοπιστία διαδικασιών όπως το through-check in για δρομολόγια πολλαπλών αερομεταφορέων, και η εξασφάλιση της ταχείας πίστωσης των μιλίων τακτικών επιβατών στον σωστό λογαριασμό πελάτη.

Χάρη σε μία ακόμα πρωτοπορία της Συμμαχίας, στην απίθανη περίπτωση απώλειας μιλίων, τα μέλη οποιουδήποτε Προγράμματος Τακτικών Επιβατών (FFP) μπορούν πλέον να διεκδικήσουν τα χαμένα μίλια τους οnline, μέσω της ιστοσελίδας του αερομεταφορέα τους, ακόμα και αν είχαν συλλέξει τα μίλια τους μέσω πτήσης με κάποιον άλλο αερομεταφορέα του δικτύου Star Alliance.

Ο κόμβος αποσκευών (baggage hub), το πιο πρόσφατο project του κόμβου πληροφορικής, τέθηκε σε λειτουργία στα τέλη του 2016, και διευκολύνει τη μεταφορά μηνυμάτων σχετικά με τις αποσκευές μεταξύ  των αεροπορικών εταιρειών-μελών, των χειριστών εδάφους και των συστημάτων διαχείρισης αποσκευών στα αεροδρόμια. Σήμερα επεξεργάζεται κατά μέσο όρο πέντε εκατομμύρια μηνύματα αποσκευών την ημέρα.Αυτό επιτρέπει στις  αεροπορικές εταιρείες να παρακολουθούν  καλύτερα τις αποσκευές και να ενημερώνουν τους επιβάτες για την ακριβή τοποθεσία της αποσκευής τους. Μόλις αυτό εφαρμοστεί σε ολόκληρο το δίκτυο, θα γίνει πολύ ευκολότερη η διαδικασία ενεργής λήψης ενημερώσεων από τους πελάτες, σχετικά με την κατάσταση αποστολής των επισκευών τους.

Χρησιμοποιώντας το ΙΤ Ηub, η Star Alliance εισήγαγε μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υπαλλήλους των αεροδρομίων να εξυπηρετούν καλύτερα τους επιβάτες σε περιπτώσεις δύσκολων περιστάσεων. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης τους,στις πληροφορίες για το connection στην κάρτα επιβίβασης, μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση και η αεροπορική εταιρεία που εκτελεί την πτήση, επιτρέποντας έτσι μια ταχύτερη και απλούστερη διαδικασία επανεγγραφής. Μέχρι  σήμερα παρόμοιες συναλλαγές απαιτούσαν κάποτε επικοινωνία με την άλλη εμπλεκόμενη αεροπορική εταιρεία.

«Η στρατηγική μας έγκειται στο να αναπτύξουμε κεντρικά τις ψηφιακές μας δυνατότητες, προκειμένου να μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου μας, για την ενίσχυση των δικών τους προϊόντων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν βελτιωμένη φροντίδα στους τακτικούς τους πελάτες, ακόμα και όταν ταξιδεύουν με κάποιον άλλο αερομεταφορέα του δικτύου» ανέφερε ο κ. Jeffrey Goh. «Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα λανσάρουμε πολλές τέτοιες βελτιώσεις. Μεμονωμένα, αυτές θα προσφέρουν βαθμιαία βελτίωση. Ωστόσο όταν χρησιμοποιηθούν όλες μαζί, τότε θα προσφέρουν στους πελάτες ένα εντελώς νέο επίπεδο πληροφόρησης και ελέγχου στα ταξίδια τους».

Για να στηρίξει την εφαρμογή της νέας στρατηγικής, η Star Alliance έχει αναδιαρθρώσει τη λειτουργία της έδρας της στη Φρανκφούρτη, καθώς και της διοικητικής ομάδας της .

Η κ.Janice Antonson, Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Επικοινωνιών,με ένα ισχυρό υπόβαθρο στην ανώτερη διοίκηση του αεροδρομίου, η καριέρα της περιλαμβάνει ηγετικές θέσεις σε πέντε χώρες, με πιο πρόσφατη τη θητεία της στον ιδιωτικό αερολιμένα της Northern Queensland Airports Inc.στην Αυστραλία.

Ο κ. Christian Draeger, Αντιπρόεδρος Εξυπηρέτησης Πελατών (Vice President Customer Experience), εντάχθηκε στην ομάδα της Star Alliance  ως  Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών  από την Swissport International. Ως Διευθύνων Σύμβουλος, ήταν υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές μονάδες σε διάφορες τοποθεσίες εντός του παγκοσμίου δικτύου. Έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αερομεταφορών.

Ο Dr. Martin Mueller, τώρα Director Finance and Strategy, εντάχθηκε στην Star Alliance το 2009 ως Director Alliance Development, έχοντας εργαστεί προηγουμένως σε εταιρείες όπως οι LSG Sky Chefs, Thomas Cook και Lufthansa e-Commerce.

Η κ. Alska Scherer, τώρα General Counsel & Director Human Resources, εντάχθηκε στη Star Alliance το 2005 ως Legal Manager.

Διαγωνισμός Mileage Millionaire (“Εκατομμυριούχος” Αεροπορικών Μιλίων)

Στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες, με αφορμή την 20η επέτειό της, η Star Alliance θα πραγματοποιήσει έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, εμπνευσμένο από τη θεματική «Σύνδεση Ανθρώπων και Πολιτισμών». Ο διαγωνισμός θα προσφέρει στους νικητές την ευκαιρία να γίνουν «εκατομμυριούχοι» μιλίων. Κάθε ένα από τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών (FFPs = Frequent Flyers Programs) προσφέρει και από ένα εκατομμύριο μίλια (ή ισοδύναμο) σε έναν νικητή του διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους και να μοιραστούν μία πολιτιστική εμπειρία που απόλαυσαν, στη διεύθυνση ww.staralliance.com/mileagemillionaire. Οι πολιτιστικές τους εμπειρίες θα παρουσιαστούν σε έναν διαδραστικό παγκόσμιο χάρτη. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τις 14 Μαΐου έως τις 31 Ιουλίου του 2017.  

Το Προγράμματα Τακτικών Επιβατών (FFPs) της Star Alliance παρέχουν επίσης έμπνευση  μέσα από τις προτάσεις τους σχετικά με το τι μπορεί να κάνει κανείς με ένα εκατομμύριο μίλια, παρουσιάζοντας ορισμένες μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.staralliance.com/mileagemillionaire.

Στηρίζοντας την εκστρατεία για την 20η επέτειο της Star Alliance, κάθε μία από τις 28 εταιρείες-μέλη της έχει επιλέξει και από μία τοπική πολιτιστική εμπειρία ως έμπνευση για τους ταξιδιώτες. Οι πέντε ιδρυτικές εταιρείες Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines, THAI και United, έκαναν ένα βήμα παραπέρα, προσκαλώντας τον Travel Nomad του National Geographic, Robert Reid, να εξετάσει προσωπικά τις συστάσεις τους και να καταγράψει τις εμπειρίες του.
Επιλέχθηκαν 23 περαιτέρω μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας, τις οποίες μπορεί κανείς να δει αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση

 www.staralliance.com/mileagemillionaire και κυμαίνονται από τη ζωγραφική πλακιδίων στην Πορτογαλία και τη σπιτική μαγειρική στη Σεντζέν της Κίνας, μέχρι τη συνάντηση με τους ντόπιους στη Μπογκοτά, οι οποίοι μετατρέπουν τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης σε ποδηλατοδρόμους τις Κυριακές.

Η παγκόσμια εκστρατεία θα συμπληρώνεται από πολλές τοπικές δραστηριότητες σε πολλές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Για παράδειγμα, οι πελάτες που επισκέπτονται ένα από τα έξι επώνυμα σαλόνια Star Alliance Branded Lounges στις 14 Μαΐου (ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία) θα λάβουν δώρα ειδικά εμπνευσμένα από την τοπική παράδοση και θα απολαύσουν ειδικά μενού που θα γιορτάζουν τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις γεύσεις του πλανήτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου. Πολλά από τα σαλόνια αεροπορικών εταιρειών στους μεγαλύτερους κόμβους μας θα γιορτάσουν επίσης την περίσταση. Θα υπάρξουν επίσης και συμπληρωματικές, μεμονωμένες εκδηλώσεις σε αρκετά αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ακολουθεί ιστορικό χρονολόγιο της Star Alliance

Επόμενη Σελίδα


Εγγραφή στο newsletter Αποστολή με e-mail
Share |
Υπάρχουν 3 σχόλια γι' αυτό το άρθρο
Από: chenxin
chenxin20180912

ray ban sunglasses outlet

2018 world cup jerseys

cheap ugg boots

michael kors outlet

moncler outlet store

michael kors outlet online

uggs outlet

ralph lauren shirts

fila sneakers

christian louboutin shoes

prada outlet online

asics running shoes

ugg outlet

ravens jerseys

mbt

cheap ray ban sunglasses

canada goose outlet

ugg outlet

jordan retro

cheap oakley sunglasses

longchamp pliage

coach outlet online

michael kors outlet online

tods outlet online

ugg boots clearance

tory burch outlet online

canada goose jackets outlet

reebok shoes

coach outlet

christian louboutin shoes

nike air max

michael kors outlet online

longchamp pliage

ralph lauren outlet

christian louboutin outlet

cheap football shirts

swarovski outlet store

adidas shoes

fitflops

moncler jackets

canada goose jackets outlet

christian louboutin shoes

oakley sunglasses wholesale

gucci outlet store

ugg outlet

true religion outlet uk

ugg outlet

gucci bags

uggs outlet

nike shoes outlet

canada goose outlet store

uggs outlet

true religion outlet

cheap nhl jerseys

canada goose outlet

coach factory outlet

fred perry polo

air jordan shoes

coach outlet online

canada goose jackets

ralph lauren polo

ralph lauren polo

cheap ray ban sunglasses

coach outlet store

new balance outlet

christian louboutin outlet

ugg boots

cheap oakley sunglasses

longchamp handbags

pandora charms sale clearance

fitflops shoes

coach outlet

michael kors outlet online

mbt

cheap jordan shoes

cheap jordan shoes

swarovski outlet store

kate spade

michael kors outlet online

cheap oakley sunglasses

ferragamo shoes

christian louboutin shoes

ugg boots on sale

true religion jeans

ugg outlet

true religion outlet

uggs outlet

ferragamo shoes

canada goose outlet store

coach outlet

adidas nmd runner

cheap jordan shoes

uggs outlet

michael kors outlet online

cheap oakley sunglasses

birkenstock shoes

mbt outlet

burberry outlet sale

uggs outlet

true religion jeans

longchamp bags

uggs outlet

football shirts

coach outlet

air force 1 shoes

north face outlet

colts jerseys

birkenstock shoes

valentino shoes

jordan 3

adidas yeezy boost

mulberry bags

mont blanc outlet

uggs outlet

christian louboutin shoes

stussy hoodie

christian louboutin shoes

polo ralph lauren outlet

herve leger dresses

giuseppe zanotti shoes

michael kors outlet clearance

ugg outlet

hermes outlet store

canada goose coats

polo ralph lauren outlet

adidas crazy

converse shoes sale

toms outlet

coach outlet online

mishka snapbacks

coach factory outlet

swarovski jewellery

coach outlet online

ralph lauren uk

pandora outlet

ysl outlet online

coach outlet

coach outlet online

kate spade handbags

ugg canada

canada goose outlet store

swarovski uk

cheap oakley sunglasses

gucci outlet online

kate spade sale

uggs outlet

cheap soccer jerseys

michael kors uk

kate spade outlet online

ray ban sunglasses outlet

michael kors uk

canada goose jackets

canada goose jackets

adidas outlet online

canada goose outlet store

cheap jerseys wholesale

pandora charms

canada goose jackets

true religion uk

burberry outlet online

gucci outlet online

tory burch outlet online

prada shoes for men

uggs outlet

michael?kors?outlet?online

ugg boots clearance

ugg outlet

cheap oakley sunglasses

coach outlet

true religion outlet

fitflops sale clearance

texans jerseys

michael kors outlet clearance

49ers jersey

givenchy handbags

ed hardy outlet

kate spade sale

tory burch outlet online

ugg boots clearance

adidas wings shoes

michael kors outlet online

jordan 12

hermes birkin bag

canada goose outlet

toms outlet

nike blazer pas cher

cheap basketball shoes

mcm backpacks

canada goose outlet store

uggs outlet

lacoste shirts

moncler outlet online

canada goose jackets

michael kors outlet online

louboutin shoes

michael kors outlet online

michael kors wallets for women

polo ralph lauren outlet

fitflops shoes

jordan 4

moncler outlet online

coach handbags outlet

nike factory store

coach outlet online

adidas nmd r1

canada goose outlet store

michael kors outlet clearance

supreme clothing uk

canada goose jackets

lacoste polo

polo outlet factory store

ralph lauren femme

michael kors

mulberry handbags

canada goose jackets outlet

coach outlet online

snapbacks wholesale

michael kors outlet online

mbt

vans sneakers

christian louboutin shoes

nfl jerseys

jordan shoes

canada goose jackets

pandora jewelry

michael kors outlet online

off-white clothing

michael kors outlet online

longchamp handbags

soccer cleats

coach outlet store

coach outlet online

christian louboutin shoes

chrome hearts outlet store

fitflops sale clearance

canada goose outlet store

tory burch outlet stores

kate spade sale

tory burch outlet online

wellensteyn outlet

air jordan shoes

christian louboutin shoes

mulberry handbags

red bottoms

supreme t shirts

fitflops

air max 2015

coach outlet online

swarovski outlet store

broncos jerseys

true religion outlet

michael kors outlet clearance

ferragamo shoes sale

christian louboutin shoes

canada goose outlet store

nike air force 1

mlb jerseys

jordan shoes

jordan shoes

longchamp outlet store

coach outlet online

ugg outlet

canada goose coats

michael kors outlet online

chrome hearts online store

mont blanc pens

coach outlet online

coach factory outlet

michael kors handbags

ugg boots clearance

christian louboutin shoes

ralph lauren outlet

coach outlet online

ralph lauren polo

cheap jordans

true religion outlet

cheap ugg boots

nike outlet store

yeezy boost 350

marc jacobs sale

cheap ray ban sunglasses

michael kors outlet

nike air max 2017

tory burch outlet online

ralph lauren outlet

ugg outlet stores

longchamp pas cher

coach outlet online

adidas outlet online

coach canada

ferragamo shoes

polo outlet online

ralph lauren outlet

jordan retro

fitflops

pandora charms sale clearance

louboutin outlet

salomon outlet

true religion outlet

ugg boots clearance

adidas y3 shoes

toms outlet

michael kors handbags outlet

pandora charms

coach outlet store online

jordan shoes

true religion jeans

cheap jordans

cheap jordans for sale

lebron shoes

cheap ray ban sunglasses

ray ban sunglasses

coach factory outlet

tory burch outlet online

christian louboutin shoes

canada goose

michael kors factory outlet

adidas yeezy boost

ugg boots

michael kors outlet online

nike shoes outlet

suicoke sandals

miu miu shoes

burberry canada

balenciaga shoes

kobe bryants shoes

michael kors outlet online

coach outlet

michael kors outlet clearance

polo ralph lauren shirts

michael kors outlet

canada goose jackets

pandora outlet

cheap ugg boots

nike air max 90

true religion outlet

michael kors outlet clearance

michael kors outlet online

canada goose jackets

north face denail jacket clearance

pandora outlet

michael kors outlet clearance

coach factory outlet

cheap jordan shoes

uggs clearance

coach outlet online

pandora charms sale clearance

kate spade outlet online

michael kors outlet online

christian louboutin shoes

true religion outlet store

undefeated shoes

bottega veneta outlet online

soccer jerseys wholesale

ralph lauren shirts

oakley sunglasses wholesale

nike roshe run

pandora outlet

kate spade handbags

ferragamo shoes

air jordan shoes

nike revolution

mizuno shoes

nike air max 97

pandora charms sale clearance

kate spade sale

cheap jerseys wholesale

polo ralph lauren

canada goose outlet

kobe shoes

kate spade handbags

san antonio spurs

michael kors outlet

prada bags

off white clothing

mulberry uk

canada goose jackets

manolo blahnik outlet

longchamp outlet

moncler outlet online

light up shoes

mulberry bags

coach factory outlet

bvlgari outlet

cheap jordans

reebok shoes

nfl jerseys

nike shoes outlet

jordan 4

mulberry outlet,mulberry handbags outlet

canada goose outlet store

coach outlet

coach outlet store online

polo ralph lauren outlet

longchamp solde

michael kors outlet online

moncler jackets

mulberry uk

tory burch outlet online

burberry outlet store

canada goose jackets

louboutin shoes

christian louboutin shoes

oakley sunglasses wholesale

true religion jeans

polo ralph lauren shirts

ugg boots

kd shoes

adidas store

michael kors outlet

new york knicks

jimmy choo shoes

puma shoes

nike air max 1

ugg outlet

jordan shoes

mlb jerseys

christian louboutin pas cher

denver broncos jersey

michael kors bags

ralph lauren polo

fitflops sale clearance

canada goose outlet

nhl jerseys

cheap ray ban sunglasses

air max 90

canada goose outlet store

canada goose outlet store

michael kors canada

cheap oakley sunglasses

kate spade handbags

canada goose outlet

coach outlet

ferragamo shoes

ralph lauren polo

ray ban

moncler coats

canada goose jackets

moncler jackets

polo ralph lauren shirts

nike uk store

cheap ray ban sunglasses

cheap nhl jerseys

pandora outlet

nike air huarache

coach outlet online

uggs outlet

ray ban sunglasses outlet

canada goose outlet online

supreme t shirts

air jordan shoes

nike air max 90

polo ralph lauren

cleveland cavaliers jerseys

ferragamo outlet

pandora charms sale clearance

christian louboutin shoes

links of london jewellery

van cleef arpels jewelry

james harden shoes

coach outlet clearance

true religion jeans sale

longchamp outlet online

fitflops sale clearance

los angeles lakers jerseys

golden state warriors

cheap jordan shoes

coach outlet online

malone souliers

yeezy boost

kobe 9 elite

coach outlet

blackhawks jerseys

coach outlet

camisetas futbol baratas

true religion outlet

polo ralph lauren

nike shoes outlet

polo ralph lauren outlet

cheap jordan shoes

coach outlet

mulberry handbags sale

hermes outlet store

north face outlet

cheap oakley sunglasses

canada goose jackets

michael kors outlet clearance

cheap nba jerseys

canada goose outlet

longchamp handbags sale

christian louboutin shoes

hermes belts

prada sunglasses for women

ecco outlet

uggs outlet

oakley sunglasses wholesale

nobis jackets

pandora charms sale clearance

coach outlet online

uggs outlet

cheap ray ban sunglasses

cheap nba jerseys

nfl jersey wholesale

michael kors outlet clearance

coach factory outlet

cheap nba jerseys

air jordan shoes

kate spade sale

ugg outlet

supra shoes sale

ray ban sunglasses outlet

christian louboutin shoes

pandora charms sale clearance

ralph lauren outlet

polo ralph lauren

canada goose jackets sale

michael kors outlet online

canada goose jackets

coach handbags on sale

air jordan shoes

ralph lauren outlet

christian louboutin shoes

coach outlet online

cazal outlet

uggs outlet

nike outlet online

12/09/2018 - 02:02


Από: chenxin
chenxin20180912

ray ban sunglasses outlet

2018 world cup jerseys

cheap ugg boots

michael kors outlet

moncler outlet store

michael kors outlet online

uggs outlet

ralph lauren shirts

fila sneakers

christian louboutin shoes

prada outlet online

asics running shoes

ugg outlet

ravens jerseys

mbt

cheap ray ban sunglasses

canada goose outlet

ugg outlet

jordan retro

cheap oakley sunglasses

longchamp pliage

coach outlet online

michael kors outlet online

tods outlet online

ugg boots clearance

tory burch outlet online

canada goose jackets outlet

reebok shoes

coach outlet

christian louboutin shoes

nike air max

michael kors outlet online

longchamp pliage

ralph lauren outlet

christian louboutin outlet

cheap football shirts

swarovski outlet store

adidas shoes

fitflops

moncler jackets

canada goose jackets outlet

christian louboutin shoes

oakley sunglasses wholesale

gucci outlet store

ugg outlet

true religion outlet uk

ugg outlet

gucci bags

uggs outlet

nike shoes outlet

canada goose outlet store

uggs outlet

true religion outlet

cheap nhl jerseys

canada goose outlet

coach factory outlet

fred perry polo

air jordan shoes

coach outlet online

canada goose jackets

ralph lauren polo

ralph lauren polo

cheap ray ban sunglasses

coach outlet store

new balance outlet

christian louboutin outlet

ugg boots

cheap oakley sunglasses

longchamp handbags

pandora charms sale clearance

fitflops shoes

coach outlet

michael kors outlet online

mbt

cheap jordan shoes

cheap jordan shoes

swarovski outlet store

kate spade

michael kors outlet online

cheap oakley sunglasses

ferragamo shoes

christian louboutin shoes

ugg boots on sale

true religion jeans

ugg outlet

true religion outlet

uggs outlet

ferragamo shoes

canada goose outlet store

coach outlet

adidas nmd runner

cheap jordan shoes

uggs outlet

michael kors outlet online

cheap oakley sunglasses

birkenstock shoes

mbt outlet

burberry outlet sale

uggs outlet

true religion jeans

longchamp bags

uggs outlet

football shirts

coach outlet

air force 1 shoes

north face outlet

colts jerseys

birkenstock shoes

valentino shoes

jordan 3

adidas yeezy boost

mulberry bags

mont blanc outlet

uggs outlet

christian louboutin shoes

stussy hoodie

christian louboutin shoes

polo ralph lauren outlet

herve leger dresses

giuseppe zanotti shoes

michael kors outlet clearance

ugg outlet

hermes outlet store

canada goose coats

polo ralph lauren outlet

adidas crazy

converse shoes sale

toms outlet

coach outlet online

mishka snapbacks

coach factory outlet

swarovski jewellery

coach outlet online

ralph lauren uk

pandora outlet

ysl outlet online

coach outlet

coach outlet online

kate spade handbags

ugg canada

canada goose outlet store

swarovski uk

cheap oakley sunglasses

gucci outlet online

kate spade sale

uggs outlet

cheap soccer jerseys

michael kors uk

kate spade outlet online

ray ban sunglasses outlet

michael kors uk

canada goose jackets

canada goose jackets

adidas outlet online

canada goose outlet store

cheap jerseys wholesale

pandora charms

canada goose jackets

true religion uk

burberry outlet online

gucci outlet online

tory burch outlet online

prada shoes for men

uggs outlet

michael?kors?outlet?online

ugg boots clearance

ugg outlet

cheap oakley sunglasses

coach outlet

true religion outlet

fitflops sale clearance

texans jerseys

michael kors outlet clearance

49ers jersey

givenchy handbags

ed hardy outlet

kate spade sale

tory burch outlet online

ugg boots clearance

adidas wings shoes

michael kors outlet online

jordan 12

hermes birkin bag

canada goose outlet

toms outlet

nike blazer pas cher

cheap basketball shoes

mcm backpacks

canada goose outlet store

uggs outlet

lacoste shirts

moncler outlet online

canada goose jackets

michael kors outlet online

louboutin shoes

michael kors outlet online

michael kors wallets for women

polo ralph lauren outlet

fitflops shoes

jordan 4

moncler outlet online

coach handbags outlet

nike factory store

coach outlet online

adidas nmd r1

canada goose outlet store

michael kors outlet clearance

supreme clothing uk

canada goose jackets

lacoste polo

polo outlet factory store

ralph lauren femme

michael kors

mulberry handbags

canada goose jackets outlet

coach outlet online

snapbacks wholesale

michael kors outlet online

mbt

vans sneakers

christian louboutin shoes

nfl jerseys

jordan shoes

canada goose jackets

pandora jewelry

michael kors outlet online

off-white clothing

michael kors outlet online

longchamp handbags

soccer cleats

coach outlet store

coach outlet online

christian louboutin shoes

chrome hearts outlet store

fitflops sale clearance

canada goose outlet store

tory burch outlet stores

kate spade sale

tory burch outlet online

wellensteyn outlet

air jordan shoes

christian louboutin shoes

mulberry handbags

red bottoms

supreme t shirts

fitflops

air max 2015

coach outlet online

swarovski outlet store

broncos jerseys

true religion outlet

michael kors outlet clearance

ferragamo shoes sale

christian louboutin shoes

canada goose outlet store

nike air force 1

mlb jerseys

jordan shoes

jordan shoes

longchamp outlet store

coach outlet online

ugg outlet

canada goose coats

michael kors outlet online

chrome hearts online store

mont blanc pens

coach outlet online

coach factory outlet

michael kors handbags

ugg boots clearance

christian louboutin shoes

ralph lauren outlet

coach outlet online

ralph lauren polo

cheap jordans

true religion outlet

cheap ugg boots

nike outlet store

yeezy boost 350

marc jacobs sale

cheap ray ban sunglasses

michael kors outlet

nike air max 2017

tory burch outlet online

ralph lauren outlet

ugg outlet stores

longchamp pas cher

coach outlet online

adidas outlet online

coach canada

ferragamo shoes

polo outlet online

ralph lauren outlet

jordan retro

fitflops

pandora charms sale clearance

louboutin outlet

salomon outlet

true religion outlet

ugg boots clearance

adidas y3 shoes

toms outlet

michael kors handbags outlet

pandora charms

coach outlet store online

jordan shoes

true religion jeans

cheap jordans

cheap jordans for sale

lebron shoes

cheap ray ban sunglasses

ray ban sunglasses

coach factory outlet

tory burch outlet online

christian louboutin shoes

canada goose

michael kors factory outlet

adidas yeezy boost

ugg boots

michael kors outlet online

nike shoes outlet

suicoke sandals

miu miu shoes

burberry canada

balenciaga shoes

kobe bryants shoes

michael kors outlet online

coach outlet

michael kors outlet clearance

polo ralph lauren shirts

michael kors outlet

canada goose jackets

pandora outlet

cheap ugg boots

nike air max 90

true religion outlet

michael kors outlet clearance

michael kors outlet online

canada goose jackets

north face denail jacket clearance

pandora outlet

michael kors outlet clearance

coach factory outlet

cheap jordan shoes

uggs clearance

coach outlet online

pandora charms sale clearance

kate spade outlet online

michael kors outlet online

christian louboutin shoes

true religion outlet store

undefeated shoes

bottega veneta outlet online

soccer jerseys wholesale

ralph lauren shirts

oakley sunglasses wholesale

nike roshe run

pandora outlet

kate spade handbags

ferragamo shoes

air jordan shoes

nike revolution

mizuno shoes

nike air max 97

pandora charms sale clearance

kate spade sale

cheap jerseys wholesale

polo ralph lauren

canada goose outlet

kobe shoes

kate spade handbags

san antonio spurs

michael kors outlet

prada bags

off white clothing

mulberry uk

canada goose jackets

manolo blahnik outlet

longchamp outlet

moncler outlet online

light up shoes

mulberry bags

coach factory outlet

bvlgari outlet

cheap jordans

reebok shoes

nfl jerseys

nike shoes outlet

jordan 4

mulberry outlet,mulberry handbags outlet

canada goose outlet store

coach outlet

coach outlet store online

polo ralph lauren outlet

longchamp solde

michael kors outlet online

moncler jackets

mulberry uk

tory burch outlet online

burberry outlet store

canada goose jackets

louboutin shoes

christian louboutin shoes

oakley sunglasses wholesale

true religion jeans

polo ralph lauren shirts

ugg boots

kd shoes

adidas store

michael kors outlet

new york knicks

jimmy choo shoes

puma shoes

nike air max 1

ugg outlet

jordan shoes

mlb jerseys

christian louboutin pas cher

denver broncos jersey

michael kors bags

ralph lauren polo

fitflops sale clearance

canada goose outlet

nhl jerseys

cheap ray ban sunglasses

air max 90

canada goose outlet store

canada goose outlet store

michael kors canada

cheap oakley sunglasses

kate spade handbags

canada goose outlet

coach outlet

ferragamo shoes

ralph lauren polo

ray ban

moncler coats

canada goose jackets

moncler jackets

polo ralph lauren shirts

nike uk store

cheap ray ban sunglasses

cheap nhl jerseys

pandora outlet

nike air huarache

coach outlet online

uggs outlet

ray ban sunglasses outlet

canada goose outlet online

supreme t shirts

air jordan shoes

nike air max 90

polo ralph lauren

cleveland cavaliers jerseys

ferragamo outlet

pandora charms sale clearance

christian louboutin shoes

links of london jewellery

van cleef arpels jewelry

james harden shoes

coach outlet clearance

true religion jeans sale

longchamp outlet online

fitflops sale clearance

los angeles lakers jerseys

golden state warriors

cheap jordan shoes

coach outlet online

malone souliers

yeezy boost

kobe 9 elite

coach outlet

blackhawks jerseys

coach outlet

camisetas futbol baratas

true religion outlet

polo ralph lauren

nike shoes outlet

polo ralph lauren outlet

cheap jordan shoes

coach outlet

mulberry handbags sale

hermes outlet store

north face outlet

cheap oakley sunglasses

canada goose jackets

michael kors outlet clearance

cheap nba jerseys

canada goose outlet

longchamp handbags sale

christian louboutin shoes

hermes belts

prada sunglasses for women

ecco outlet

uggs outlet

oakley sunglasses wholesale

nobis jackets

pandora charms sale clearance

coach outlet online

uggs outlet

cheap ray ban sunglasses

cheap nba jerseys

nfl jersey wholesale

michael kors outlet clearance

coach factory outlet

cheap nba jerseys

air jordan shoes

kate spade sale

ugg outlet

supra shoes sale

ray ban sunglasses outlet

christian louboutin shoes

pandora charms sale clearance

ralph lauren outlet

polo ralph lauren

canada goose jackets sale

michael kors outlet online

canada goose jackets

coach handbags on sale

air jordan shoes

ralph lauren outlet

christian louboutin shoes

coach outlet online

cazal outlet

uggs outlet

nike outlet online

12/09/2018 - 02:16


Από: xiaozhengzheng
2018-11-2 xiaozhengzheng

pandora charms

coach factory outlet

tory burch outlet online

michael kors outlet online

coach outlet

pandora jewelry outlet

coach outlet

mulberry sale

ugg outlet online clearance

polo outlet

christian louboutin outlet

christian louboutin

canada goose outlet

moncler jackets

uggs outlet

christian louboutin outlet

ugg boots

coach handbags

ralph lauren uk

longchamp outlet

canada goose outlet

tory burch handbags

christian louboutin shoes

michael kors outlet

michael kors outlet online

pandora outlet

gucci outlet online

mlb jerseys wholesale

longchamp outlet

kate spade outlet

coach outlet

hermes birkin

canada goose jackets canada

michael kors outlet

kate spade handbags

canada goose

pandora outlet

michael kors outlet online

cheap nike shoes

pandora charms sale clearance

polo outlet

coach outlet online

cheap nfl jerseys

pandora charms

nhl jerseys

michael kors outlet online

coach outlet canada

superdry

uggs canada

ugg boots

ugg outlet

canada goose jackets

coach outlet

michael kors outlet online

coach outlet online

michael kors outlet online

true religion

ralph lauren uk

canada goose outlet store

canada goose

moncler outlet

coach factory outlet

supreme hoodie

michael kors outlet

ugg boots on sale

kate spade sale

moncler outlet

coach outlet

canada goose

superdry clothing

ralph lauren outlet

adidas outlet

coach outlet online

adidas nmd r1

mbt shoes clearance outlet

coach outlet online

michael kors outlet online

off-white

michael kors outlet clearance

polo ralph lauren

red bottoms

pandora outlet

canada goose jackets

oakley sunglasses

kate spade outlet

fred perry shirts

adidas yeezy boost

coach outlet store

christian louboutin shoes

christian louboutin

moncler jackets

coach outlet

christian louboutin

uggs outlet online

coach factory outlet

coach outlet online

nfl jerseys wholesale

pandora charms

true religion jeans

kate spade bags

michael kors handbags

christian louboutin uk

polo ralph lauren outlet

canada goose outlet store

canada goose

nike air max

true religion outlet

christian louboutin outlet

adidas shoes

nike shoes outlet

christian louboutin outlet

coach outlet

michael kors outlet clearance

christian louboutin outlet

lacoste clothing

adidas nmd shoes

moncler outlet online

canada goose outlet

ugg,uggs,uggs canada

coach outlet

north face outlet

michael kors outlet online

true religion jeans

coach outlet

ralph lauren

true religion outlet

christian louboutin shoes

coach outlet

oakley sunglasses

canada goose outlet online

valentino shoes

michael kors handbags

michael kors outlet online

canada goose

tory burch outlet

canada goose outlet

coach outlet

polo ralph lauren

north face

coach factory outlet

christian louboutin shoes

ray ban sunglasses outlet

coach factory outlet

pandora jewelry

nmd adidas

canada goose jackets

canada goose outlet online

canada goose outlet store

coach outlet store online

lunette ray ban

ugg boots

ralph lauren

canada goose jackets

ray ban sunglasses outlet

pandora charms sale clearance

coach outlet

moncler outlet

michael kors handbags

coach outlet online

christian louboutin outlet

canada goose outlet

cheap air jordan

canada goose outlet

michael kors outlet

coach factory outlet

ugg boots

cheap jerseys

ugg outlet

the north face

michael kors outlet clearance

ugg boots

michael kors handbags

cheap jordan shoes

polo ralph lauren outlet

coach outlet online

canada goose outlet store

pandora jewelry outlet

michael kors outlet

valentino outlet store

mont blanc pens

coach outlet online

mulberry outlet

coach outlet online

kate spade outlet store

hermes belts

canada goose outlet online

fitflops clearance

mcm outlet

ugg boots clearance

polo ralph lauren

canada goose outlet online

giuseppe zanotti shoes

valentino outlet store

canada goose

michael kors outlet

fred perry outlet

michael kors outlet clearance

canada goose

ed hardy

nike outlet

christian louboutin

canada goose outlet store

coach factory outlet

coach factory outlet

canada goose

christian louboutin shoes

mont blanc outlet

nike shoes outlet

air max 90

02/11/2018 - 01:06

Γράψτε ένα σχόλιο
Όνομα:
E-mail (δε δημοσιεύεται):
Να ενημερώνομαι σε αυτό το e-mail για νέα σχόλια
Σχόλιο:

Τελευταία Άρθρα

Προσγείωση του μεγαλύτερου αεροπλάνου στον κόσμο στο αεροδρόμιο της Αθήνας (Σημεία παρατήρησης) [ 31/03/2018 ]
Νέα αεροπορική σύνδεση με τα Ιωάννινα [ 16/02/2018 ]
Συνεργασία Δήμου Κω και Sky Express [ 10/11/2017 ]
Η STAR ALLIANCE ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ [ 28/05/2017 ]
To 2ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! [ 07/05/2017 ]
Η Emirates εγκαινίασε τη νέα πτήση προς Νέα Υόρκη μέσω Αθήνας [ 13/03/2017 ]
Αεροδρόμιο Αθηνών: Κίνηση 2016 [ 16/01/2017 ]
Νέο ρεκόρ πτήσης ηλεκτρικού αεροπλάνου [ 22/12/2016 ]
H AEGEAN και η Olympic Air τίμησαν μαζί με την Πολεμική Αεροπορία την Γιορτή της Αεροπορίας [ 07/11/2016 ]
H RYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΑΑ [ 06/11/2016 ]

Δείτε όλα τα Άρθρα »