Η RYANAIR ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤHN CHIARA RAVARA ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ SALES & MARKETING
[ 14/05/2018 ]

Η Ryanair, η Νο.1 Αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε (9 Μάϊου) τον διορισμό της Chiara Ravara ως Επικεφαλής του Sales & Marketing, προάγοντας την από την προηγούμενη θέση της ως Senior Sales & Marketing Manager.

Η Chiara εργάζεται στη Ryanair από το 2014, ερχόμενη από την Aviareps στην Ιταλία, και θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της ομάδας Πωλήσεων και Μarketing της Ryanair σε 37 χώρες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

 

Ο Marketing Operations Director της Ryanair, Matthias Wenk δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό της Chiara Ravara ως Επικεφαλής του Sales and Marketing καθώς θα φέρει αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία στην αγορά με αυτό το ρόλο. Η Chiara θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της ομάδας Πωλήσεων και Μarketing, καθώς συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις καινοτομίες του προγράμματος ‘Always Getting Better, να αυξάνουμε την επιβατική κίνηση, το δίκτυό μας και τον τουρισμό σε όλη την Ευρώπη, με περισσότερους από 138 εκατομμύρια επιβάτες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος.

 

Η Chiara Ravara δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που διορίζομαι Επικεφαλής του Sales and Marketing της Ryanair, της Νο.1 αεροπορικής εταιρίας στην Ευρώπη. Βρισκόμαστε σε πολύ ενθουσιώδεις εποχές για τη Ryanair καθώς ενισχύουμε τις τελευταίες καινοτομίες  του προγράμματος ‘Always Getting Better’ το οποίο περιλαμβάνει το Ryanair Rooms με 10% Travel Credit, το Ryanair Transfers, μειωμένες χρεώσεις για αποσκευές και υπόσχεση ακρίβειας αφίξεων και αναχωρήσεων. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον χρόνο που έχω περάσει στη Ryanair μέχρι στιγμής και ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο αυτό κεφάλαιο στη Ryanair.”

Εγγραφή στο newsletter Αποστολή με e-mail
Share |

Υπάρχουν 2 σχόλια γι' αυτό το άρθρο
Από: fghj
After the rolex replica watch sweats everyday, the stains formed on the swiss replica watchband can be washed with clean water, and the soft cloth wipes the rolex replica uk watch strap clean. The wear of omega replica uk watch straps or the abnormality of strap links and clasps should be checked and repaired in a professional rolex uk watch repair center.
25/05/2018 - 23:22

Από: rolex replica watches
It ended up at a higher price of rolex replica watchesabout 300000 francs than the replica highest price, and it could be rolex replica watches said that collectors had a near craziness for cheap replica watches the di.
12/06/2018 - 05:52

Γράψτε ένα σχόλιο
Όνομα:
E-mail (δε δημοσιεύεται):
Να ενημερώνομαι σε αυτό το e-mail για νέα σχόλια
Σχόλιο:
Αναζήτηση στο Αρχείο

Όλες τις λέξεις
Οποιαδήποτε λέξη
Ακριβής φράση

Ημερομηνίες
Όλες
Από (ηη/μμ/εεεε)
Εώς (ηη/μμ/εεεε)


Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση του Ομίλου Aviareps για τον θάνατο του κ. Θ. Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
Ανακοίνωση Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για το Θεόδωρο Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
AEGEAN: Ανακοίνωση για Θεόδωρο Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
Επίσκεψη ΑΝΥΕΘA Φώτη Κουβέλη σε σχηματισμούς και μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα [ 17/05/2018 ]
Ανάπτυξη της TUS Air στην Ελλάδα [ 15/05/2018 ]
ΣΤΟ 82% Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ RYANAIR ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ [ 14/05/2018 ]
Η RYANAIR ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤHN CHIARA RAVARA ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ SALES & MARKETING [ 14/05/2018 ]
EGYPTAIR: Γιόρτασε 86 χρόνια από την ίδρυσή της, σε ειδική εκδήλωση στο αεροδρόμιο, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών [ 14/05/2018 ]
TO RYANAIR APP ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ GOOGLE PAY [ 03/05/2018 ]
Η Eurowings εγκαινιάζει 16 νέα δρομολόγια από / προς την Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι [ 03/05/2018 ]

Δείτε όλα τα Αερονεά »