Η RYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΙΣ 100,000 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ERASMUS
[ 26/02/2018 ]

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, σήμερα (27 Φεβ) γιορτάζει τις 100,000 κρατήσεις μέσα από το Δίκτυο των Φοιτητών Erasmus και την αποκλειστική πλατφόρμα διαχείρησης κρατήσεων που διαθέτουν.

Σε συνέχεια του προγράμματος της Ryanair “Always Getting Better”, η συνεργασία αυτή προσφέρει στους φοιτητές του Δικτύου Erasmus μια αποκλειστική πλατφόρμα κρατήσεων με όφελος 15% έκπτωση σε πτήσεις μέσα από την ιστοσελίδα Ryanair.com, και μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή με κάθε κράτηση πτήσης, οφελώντας το δίκτυο των φοιτητών Erasmus με 33€ μ.ο. ανά πτήση.

Από την έναρξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2017, πάνω 100,000 φοιτητές του Δικτύου Erasmus, έχουν εξοικονομήσει πάνω από €3.3 εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, οι φοιτητές από το Μιλάνο, τη Μαδρίτη και το Πόρτο έχουν προβεί στις περισσότερς κρατήσεις και η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Πολωνία είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί.

Ο Chief Marketing Officer της Ryanair, Kenny Jacobs, δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι που η πλατφόρμα μας για το Δίκτυο Erasmus ξεπέρασε τις 100,000 κρατήσεις, η οποία προσφέρει στους φοιτητές των πανεπιστημίων ανά την Ευρώπη ένα εύρος αποκλειστικών προσφορών, δωρέαν αποσκευών και εξειδικευμένων εκπτώσεων ώστε να ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους. Αυτοί οι 100,000 φοιτητές εξοικονόμησαν πάνω €3,3 εκατομμύρια με την Ryanair μέχρι στιγμής, και ελπίζουμε ότι πολύ περισσότεροι φοιτητές του δικτύου Erasmus θα επωφεληθούν από αυτές τις φανταστικές εκπτώσεις κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια. Οποιοσδήποτε φοιτητής Erasmus με έγκυρη κάρτα ESN μπορεί να εγγραφεί μέσω της υπηρεσίας εγγραφής "MyRyanair" και να εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα ενώ ταξιδεύει με την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης με το ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων και τους χαμηλότερους ναύλους”.

Ο Πρόέδρος του Δικτύου Φοιτητών Erasmus, João Pinto δήλωσε:

“Οι φοιτητές του προγράμματος Erasmus έχουν ωφεληθεί πάρα πολύ από αυτήν την συνεργασία  - απόδειξη αυτού είναι οι 100.000 κρατήσεις που δημιουργήθηκαν από την έναρξη της πλατφόρμας πριν από 6 μήνες. Η συνεργασία μας με τη Ryanair βοήθησε επίσης το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus να ενισχύσει τη σημασία του ταξιδιού ως έναν τρόπο προώθησης της γνώσης, της διαπολιτισμικής κατανόησης και της προσωπικής ανάπτυξης μεταξύ της γενιάς Erasmus”.

Εγγραφή στο newsletter Αποστολή με e-mail
Share |

Γράψτε ένα σχόλιο
Όνομα:
E-mail (δε δημοσιεύεται):
Να ενημερώνομαι σε αυτό το e-mail για νέα σχόλια
Σχόλιο:
Αναζήτηση στο Αρχείο

Όλες τις λέξεις
Οποιαδήποτε λέξη
Ακριβής φράση

Ημερομηνίες
Όλες
Από (ηη/μμ/εεεε)
Εώς (ηη/μμ/εεεε)


Τελευταία Νέα

Το Ινστιτούτο «Αρχιπέλαγος» και η Fraport Greece υλοποιούν καινοτόμο πρόγραμμα για την προστασία της άγριας ζωής στην περιοχή του αεροδρομίου Σάμου [ 09/07/2018 ]
Η Fraport Greece προσφέρει κίνητρα για την Ανάπτυξη Νέων Διεθνών Δρομολογίων [ 13/06/2018 ]
Ανακοίνωση του Ομίλου Aviareps για τον θάνατο του κ. Θ. Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
Ανακοίνωση Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για το Θεόδωρο Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
AEGEAN: Ανακοίνωση για Θεόδωρο Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
Επίσκεψη ΑΝΥΕΘA Φώτη Κουβέλη σε σχηματισμούς και μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα [ 17/05/2018 ]
Ανάπτυξη της TUS Air στην Ελλάδα [ 15/05/2018 ]
ΣΤΟ 82% Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ RYANAIR ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ [ 14/05/2018 ]
Η RYANAIR ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤHN CHIARA RAVARA ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ SALES & MARKETING [ 14/05/2018 ]
EGYPTAIR: Γιόρτασε 86 χρόνια από την ίδρυσή της, σε ειδική εκδήλωση στο αεροδρόμιο, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών [ 14/05/2018 ]

Δείτε όλα τα Αερονεά »