Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ RYANAIR ROOMS TRAVEL CREDIT
[ 24/01/2018 ]

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 10% ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ

H Ryanair, η Νο1 αεροπορική, σήμερα (24 Ιανουαρίου) ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας Travel Credit, ως κίνητρο για τους επιβάτες που κλείνουν τη διαμονή τους μέσω Ryanair Rooms με όφελος 10% για χρήση σε πτήσεις.

Όλοι οι επιβάτες με λογαριασμό “MyRyanair” οι οποίοι κάνουν κράτηση μέσω Ryanair Rooms, θα κερδίσουν επιστροφή 10% σε Travel Credit, για αγορές πτήσεων απευθείας στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Για παράδειγμα, ένας επιβάτης ο οποίος κάνει κράτηση για 4 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη για €400, θα λάβει Travel Credit €40 απευθείας στον MyRyanair λογαριασμό του – ουσιαστικά προσφέροντας την επόμενη πτήση του με τη Ryanair δωρεάν (λαμβάνοντας υπόψιν ότι η μέση τιμή του αεροπορικού ναύλου της Ryanair είναι μόνο €41).

Η Ryanair πρόσφατα ανακοίνωσε την σημαντική βελτίωση της ιστοσελίδας Ryanair Rooms, με σκοπό να καταφέρει να λάβει τον τίτλο ‘Amazon of Travel’, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος επιλογών σε ξενοδοχεία, Hostel, Β&Bs, βίλες και σπίτια διακοπών, στις χαμηλότερες τιμές. Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης και απλοποιημένη εμπειρία κράτησης, σε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δωμάτια παγκοσμίως.

Η υπηρεσία Travel Credit είναι μέρος του προγράμματος “Always Getting Better”, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη ιστοσελίδα της Ryanair.com, την Κινεζική της έκδοση, το Ryanair Tickets για συναυλίες και εκδηλώσεις, την δυνατότητα πληρωμής με Apple Pay, τις long haul πτήσεις της Air Europa μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com και την νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.
 

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:
“Εϊμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπηρεσία Ryanair Travel Credit, μέρος του προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”, προσφέροντας στους επιβάτες άμεσα 10% πίστωση που κάνουν κράτηση για διαμονή μέσω της Ryanair Rooms, για αγορές σε πτήσεις.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία αποτελεί σημαντικό όφελος για τους πελάτες μας οι οποίοι θα βρουν τα ίδια ξενοδοχεία και καταλύματα στο Ryanair Rooms με άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες κράτησης, αλλά με τη τεράστια διαφορά ότι θα λάβουν άμεσα το 10% των χρημάτων τους πίσω, ως πίστωση για αγορά πτήσεων.

Μέσω της νέας ιστοσελίδας Ryanair Rooms, οι επιβάτες έχουν περισσότερες επιλογές, βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης και απλοποιημένη εμπειρία κράτησης, διασφαλίζοντας την ιδανική διαμονή στην χαμηλότερη τιμή. Το Travel Credit βοηθά στην περαιτέρω μείωση των αεροπορικών ναύλων καθώς η προμήθεια θα επιστρέφει πίσω στους επιβάτες.

Σε συνεργασία με τους 5 accommodation providers, προσφέροντας πάνω από 1.2 εκατομμύρια δωμάτια για κράτηση, από ξενοδοχεία 5 αστέρων έως hostel, B&Bs, και το Travel Credit για αγορές σε πτήσεις, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας”.

Εγγραφή στο newsletter Αποστολή με e-mail
Share |

Γράψτε ένα σχόλιο
Όνομα:
E-mail (δε δημοσιεύεται):
Να ενημερώνομαι σε αυτό το e-mail για νέα σχόλια
Σχόλιο:
Αναζήτηση στο Αρχείο

Όλες τις λέξεις
Οποιαδήποτε λέξη
Ακριβής φράση

Ημερομηνίες
Όλες
Από (ηη/μμ/εεεε)
Εώς (ηη/μμ/εεεε)


Τελευταία Νέα

Antonov 225 Mriya (Όνειρο) [ 31/08/2018 ]
ΣΗΜΕΙΩΣΗ για την εκδήλωση του Antonov 225 στην Αθήνα [ 28/08/2018 ]
Το Ινστιτούτο «Αρχιπέλαγος» και η Fraport Greece υλοποιούν καινοτόμο πρόγραμμα για την προστασία της άγριας ζωής στην περιοχή του αεροδρομίου Σάμου [ 09/07/2018 ]
Η Fraport Greece προσφέρει κίνητρα για την Ανάπτυξη Νέων Διεθνών Δρομολογίων [ 13/06/2018 ]
Ανακοίνωση του Ομίλου Aviareps για τον θάνατο του κ. Θ. Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
Ανακοίνωση Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για το Θεόδωρο Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
AEGEAN: Ανακοίνωση για Θεόδωρο Βασιλάκη [ 17/05/2018 ]
Επίσκεψη ΑΝΥΕΘA Φώτη Κουβέλη σε σχηματισμούς και μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα [ 17/05/2018 ]
Ανάπτυξη της TUS Air στην Ελλάδα [ 15/05/2018 ]
ΣΤΟ 82% Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ RYANAIR ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ [ 14/05/2018 ]

Δείτε όλα τα Αερονεά »